سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو کوکوی چند رنگ با سس آب‌لیمو و خامه

کوکوی چند رنگ با سس آب‌لیمو و خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۳/۴ پیمانه
آب لیمو ۲ قاشق سوپ خوری
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری
گشنیز ۱/۴ پیمانه
ذرت ۳ پیمانه
فلفل دلمه ای ۱/۲ پیمانه
پیازچه ۴ عدد
پنیر چدار ۳/۴ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
خامه‏ ۱ پیمانه
آبلیمو ۲ قاشق سوپ خوری
زیره ۲ قاشق چای خوری
سیر ۱ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوکوی چند رنگ با سس آب‌لیمو و خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکوی چند رنگ با سس آب‌لیمو و خامه
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه تخم‌مرغ‌ها، شیر، آب‌لیمو و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کنید، سپس آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، فلفل و شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
مرحله 2در این مرحله ذرت پخته، گشنیز خردشده، فلفل دلمه‌ای خردشده، پیازچه خردشده و پنیر رنده شده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود.
مرحله 3در یک تابه به میزان لازم روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را بردارید و آن را روی کف دستتان گرد کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود کوکوها را به همین شکل آماده کنید. کوکوهای آماده‌شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
مرحله 4در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل شود.
مرحله 5کوکوها را در ظرف موردنظرتان بچینید و همراه با سس گشنیز سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین