سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو کوکوی چغاله و گردو

کوکوی چغاله و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
چغاله بادام ۵۰۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
جعفری ۷ قاشق سوپ خوری
پیازچه ۴ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری
سیب زرد ۲ عدد
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم
کوکوی چغاله و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکوی چغاله و گردو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد کوکو را آماده کنید. چغاله بادام و پیازچه‌های خردشده را داخل غذاساز بریزید تا کاملا خرد شوند. سیب‌ها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آن‌ها را رنده کنید.
مرحله 2در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس گردو، چغاله و پیازچه خردشده، سیب رنده‌شده و جعفری را بریزید و تفت دهید. وقتی خوب با هم مخلوط و تفت داده شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس آرد نخودچی و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. حالا باید مخلوط چغاله خنک‌شده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کوکو آماده شود. مقداری از مایه را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 4یک تابه مناسب و نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس 2/1 پیمانه روغن بریزید. وقتی روغن کاملا گرم شد، مواد کوکو را یکباره اضافه کنید و داخل تابه پخش کنید. درِ تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو سرخ شود و کوکو خودش را بگیرد، سپس به آرامی آن را برگردانید تا آن طرف کوکو هم سرخ شود.
مرحله 5وکوی آماده شده را برش بزنید، داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین