زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
چغاله بادام ۵۰۰ گرم |
گردو ۵۰ گرم |
جعفری ۷ قاشق سوپ خوری |
پیازچه ۴ عدد |
تخم مرغ ۶ عدد |
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری |
سیب زرد ۲ عدد |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مواد کوکو را آماده کنید. چغاله بادام و پیازچههای خردشده را داخل غذاساز بریزید تا کاملا خرد شوند. سیبها را بشویید و پوست بگیرید، سپس آنها را رنده کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس گردو، چغاله و پیازچه خردشده، سیب رندهشده و جعفری را بریزید و تفت دهید. وقتی خوب با هم مخلوط و تفت داده شدند، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. |
مرحله 3 | در یک کاسه بزرگ، تخممرغها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس آرد نخودچی و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و هم بزنید. حالا باید مخلوط چغاله خنکشده را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مایه کوکو آماده شود. مقداری از مایه را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید. |
مرحله 4 | یک تابه مناسب و نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس 2/1 پیمانه روغن بریزید. وقتی روغن کاملا گرم شد، مواد کوکو را یکباره اضافه کنید و داخل تابه پخش کنید. درِ تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو سرخ شود و کوکو خودش را بگیرد، سپس به آرامی آن را برگردانید تا آن طرف کوکو هم سرخ شود. |
مرحله 5 | وکوی آماده شده را برش بزنید، داخل ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید. |