زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
پیاز ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ ۵-۴ عدد |
گردو ۱ پیمانه |
آرد ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و زعفرانبه مقدار لازم |
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | پیاز را رنده کرده و با تخم مرغ مخلوط می نماییم. |
مرحله 2 | زعفران، نمک و فلفل را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم به مواد اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | گردوی خرد شده و آرد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم. |
مرحله 4 | همه مواد را با هم مخلوط کنید. در تابه کمی روغن ریخته و مواد آماده شده را در آن پهن کنید. دو طرف کوکو را سرخ کنید |
مرحله 5 | روغن و کره را داخل ماهی تابه ریخته و روی شعله کم قرار می دهیم تا داغ شود. |
مرحله 6 | مخلوط را داخل ماهی تابه ریخته و با قاشق سطح آن را صاف می کنیم. |
مرحله 7 | وقتی یک روی کوکوها در روغن سرخ شد، آن را می گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود. |