زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد نخود ۲۰۰ گرم |
تره ۱ پیمانه |
آب ۱ پیمانه |
تخم مرغ ۲ عدد |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | آرد نخود و آب ولرم را با یکدیگر مخلوط کنید و با چنگال خوب هم بزنید. زعفران دم کرده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخممرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید. |
مرحله 2 | در تابه ای بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید. مایه کوکو را با قاشق بردارید و در روغن داغ در تابه بگذارید. 3 تا 5 دقیقه هر طرف آن ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آن ها را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه شان گرفته شود. |
مرحله 3 | آن را با گوجهفرنگی تازه سرو کنید. |