زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
ماست چکیده ۱ پیمانه |
سینه مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ ۸ عدد |
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز ۱ عدد |
دارچین ۱/۴ قاشق چای خوری |
زعفران ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | اول مرغ رو با نمك و پیاز و سایر افزونیها آبپز میكنیم.( من خودم معمولا با برگ بو ، پوست پرتقال ، پیاز ، فلفل دلمه ای و ... آبپز میكنم ) بعد اون رو به صورت ریش ریش درمیاریم . |
مرحله 2 | در ظرفی جداگانه تخم مرغ ها رو با همزن برقی خوب مخلوط میكنیم تا پف كنند و باز هم یك ظرف جدا انتخاب میكنیم و ماست چكیده ، آب زعفران ، آبلیمو، نمك ، زعفران و دارچین رو مخلوط میكنیم . |
مرحله 3 | پیاز رو رنده میكنیم و آبش رو كاملا میگیریم و به مواد اضافه میكنیم و بعد مرغ رو به مواد اضافه میكنیم و حسابی هم میزنیم .بعد از اون تخم مرغ ها رو به آرومی به مواد اضافه میكنیم و دورانی هم میزنیم تا پفش زیاد نخوابه . |
مرحله 4 | ظرف نچسبی رو انتخاب میكنیم و داخلش رو كاملا چرب میكنیم و مایع كوكو رو داخلش میریزیم و سطحش رو خوب صاف میكنیم و روی ظزف كاغذ فویل میكشیم |
مرحله 5 | كوكو رو در طبقه وسط فری كه از 10 دقیقه قبل با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار میدیم. |