زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
مرغ ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی آب پز ۱ عدد |
سیر ۲ حبه |
تخم مرغ ۴ عدد |
سبزی ۲۰۰ گرم |
روغنبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا مرغ را با مقدار كمی روغن تفت داده و به همراه سیر و كمینمك آبپز كنید و بگذارید تا سرد شود |
مرحله 2 | سپس گوشت مرغ را خرد كرده یا ریش ریش كنید و یا چرخ نمایید و با پیازچه، گشنیز، نمك و فلفل مخلوط كنید. |
مرحله 3 | تخممرغها را در ظرفی جداگانه با همزن بزنید و بعد به مواد اضافه كرده و به خوبی مخلوط كنید. |
مرحله 4 | در تابهای مقداری روغن ریخته بگذارید داغ شود. سپس كوكو را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ كنید. سپس به طور نامرتب برش داده سرو كنید. |