زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سینه مرغ ۱ عدد |
تخم مرغ ۲ عدد |
زعفران ۱/۴ قاشق غذا خوری |
آبلیمو ۱/۴ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
برگ بو ۲ عدد |
مرحله 1 | سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. |
مرحله 2 | روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. |
مرحله 3 | موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید . |