زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
قارچ ۱ کاسه |
سینه مرغ ۱/۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ پیاله |
آرد ۲ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ ۳ عدد |
جعفری ۲ قاشق سوپ خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | مرغ را با نمک و فلفل سیاه و کمی پیاز بپزید و ریز خرد کنید قارچ رو خیلی کم با شعله بالا تفت بدین تا آبش کشیده بشه.. |
مرحله 2 | حالا پیاز داغ درست کنین وقارچ وفلفل دلمه ای وجعفری بهش اضافه کنین و نمک وفلفل وآویشن بریزین ویه کوچولو تفت بدین وزیر شعله رو خاموش کنین وبذارین خنک بشن. |
مرحله 3 | بعد همه ی مواد را همراه با مرغ پخته و خرد شده توی یه ظرف بزرگتر بریزین و تخم مرغ رو که جدا زدین رو به موادتون اضافه کنین و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 4 | بکین رو به اردتون اضافه کنین وبا موادتون مخلوط کنین.. بعد از اینکه همه ی مواد را باهم مخلوط کردین یک قاشق روغن هم داخل موادتون بریزین..البته میتونین اینکار رو نکنین.. |
مرحله 5 | حالا تو تابه رو گرم کنین وتوش روغن بریزین تا داغ بشه ..حالا موادتونو آروم تو تابه بریزین وپهن کنین ..۵ دقیقه بدون در بذارین بپزه ..بعد زیرشو اروم کنین ودرش رو بذارین بعد ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برش گردونین واویکی طرفشم سرخ کنین.. |
مرحله 6 | میتونین همین مواد رو با روغن داخل تابه رژیمی بریزید، درش رو بزارین وقتی طلایی شد تابه رو برگردونین.برا اونایی که روغن زیاد براشون ضرر داره ..یا دنبال غذای سالم وخوشمزه هستن.. توی ماهیتابه های معمولی یکم روغن بیشتری میخواد. |