زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
پنیر صبحانه ۵۰ گرم |
عدس ۱/۲ لیوان |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پیاز ۱ عدد |
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم. |
مرحله 2 | سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاد و کمی روغن می ذاریم بپزه. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم. |
مرحله 3 | عدس رو با گوشتکوب کمی له می کنیم. و منتظر می مونیم کمی سرد بشه. |
مرحله 4 | پیاز رو رنده می کنیم. |
مرحله 5 | عدس ، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم. |
مرحله 6 | کمی روغن تو تابه نچسب می ریزیم . |
مرحله 7 | بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم تو روغن. در تابه رو می ذاریم. |
مرحله 8 | وقتی کوکو خودش رو گرفت و یه طرفش سرخ شد برمی گردونیم اون طرفش هم سرخ شه . |