زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
سبزی کوکو ۵۰۰ گرم |
سیب زمینی ۳ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۶-۸ عدد |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
پودر گل محمدی به مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
زرشکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سبزی را شسته و خرد کنید . سیب زمینی ها رو هم آب پز کرده و رنده کنید |
مرحله 2 | به سیب زمینی های آبپز و رنده شده دو یا سه تخم مرغ و نمک و زردچوبه اضافه کنید و مخلوط کنید و داخل تابه روغن ریخته و مواد کوکو رو داخل تابه صاف کنید و اجازه بدید خودش رو بگیره و یک طرفش سرخ بشه |
مرحله 3 | درب تابه رو بذارید تا روی اون هم محکم بشه در ضمن از تابه ای استفاده کنید که در پایان بتونید داخل فر بذارید. |
مرحله 4 | کوکو سیب زمینی که یک طرفش سرخ شده رو تو سینی برگردونید و تو همون تابه دوباره کوکو سبزی رو بذارید تا یک طرفش سرخ بشه |
مرحله 5 | سبزی و بقیه تخم مرغ ها و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر گل محمدی و ادویه رو با هم مخلوط کنید داخل همون تابه که چرب شده سرخ کنید بازم دربش رو بذارید تا روش هم بسته و پخته بشه. |
مرحله 6 | بعد از آماده شدن هر دو کوکو کوکویی که داخل تابه هست بمونه همون جا و بعد روش کمی پنیر پیتزا و گردو و زرشک میریزیم و دوباره کمی پنیر پیتزا و بعد کوکوی سیب زمینی رو روش قرار میدیم به شکلی که روی سرخ شده کوکو بالا بمونه و کمی با دست فشرده کرده. |
مرحله 7 | و بعد حدود پانزده تا بیست دقیقه داخل فر میذاریم با دمای ۱۸۰ بعد از خارج کردن از فر چند دقیقه زمان بدید بعد برش های مساوی مربع یا مستطیل یا مثلثی بدید و بعد کوکو ها رو یک در میان با دو رنگ مختلف بچینید. |