زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۳ عدد |
هویج ۱ عدد |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
نخود فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
پنیر فتا ۱/۴ پیمانه |
زنجبیل ۱ قاشق سوپ خوری |
ادویه گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
سرکه سیب ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سبز ۳ عدد |
گشنیز ۲ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۱ عدد |
پودر سوخاری ۱/۴ پیمانه |
نمک و فلفل و روغنبه مقدار لازم |
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱/۲ پیمانه |
مرحله 1 | سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و داخل ظرفی مناسب خوب له کنید. هویج را پوست گرفته، ریز رنده کنید، سپس به سیبزمینی اضافه کنید. فلفل دلمه ای را بشویید و ریز خرد کنید، سپس همراه با تکه های پنیر، پیاز و زنجبیل رنده شده به مواد اضافه کنید. |
مرحله 2 | نخودفرنگی، گرام ماسالا، پودر تخم گشنیز، سرکه سیب، پنیر رنده شده، فلفل سبز و گشنیز خرد شده را هم اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. |
مرحله 3 | تخممرغ را داخل کاسه ای خوب هم بزنید. پودر سوخاری را هم داخل کاسه ای دیگر بریزید. مقداری از مایه کوکو را بردارید و آن را به اندازه نارنگی گرد کنید، بعد آن را به آرامی فشار دهید تا شبیه همبرگر شود. هر تعداد که میشود کوکوها را به همین شکل آماده کنید، سپس آنها را ابتدا داخل تخم مرغ و سپس داخل پودر سوخاری خوب بغلتانید. |
مرحله 4 | در یک تابه گود و نچسب به میزان لازم روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوکوها را داخل آن خوب سرخ کنید. |
مرحله 5 | کوکوهای آماده را داخل ظرفی بریزید و همراه با نان و سبزی های مورد نظر سرو کنید. |