زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۸ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۶ عدد |
قارچ ۶ عدد |
کدو سبز ۳ عدد |
لوبیا سبز ۲۵۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم |
فلفل دلمه ای ۲ عدد |
تخم مرغ ۶ عدد |
سیب زمینی ۴ عدد |
آرد سیب زمینی ۲ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زعفرانبه مقدار لازم |
روغن ۱/۴ لیوان |
مرحله 1 | بادمجان، کدو و سیبزمینی را به صورت نگینی خرد کرده و هر کدام را جداگانه سرخ میکنیم. لوبیا سبز را به مدت 3 دقیقه در آب نمک جوشانده، سپس در روغن تفت میدهیم. |
مرحله 2 | پیاز نگینی را کمی سرخ کرده و با گوشت چرخکرده دوباره تفت میدهیم. فلفل دلمهای نگینی را هم کمی تفت میدهیم. |
مرحله 3 | تخم مرغها را در ظرفی شکسته، نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کرده خوب هم میزنیم. آرد سیبزمینی را همراه با بقیهی مواد به تخم مرغها اضافه کرده و درون ظرف مورد نظر میریزیم. |
مرحله 4 | ظرف را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 45 دقیقه قرار داده تا زیر و روی آن یکنواخت پخته شود. قطر این کوکو باید حدوداً 5 تا 6 سانتیمتر باشد. |
مرحله 5 | این کوکو را میتوانیم در ماهیتابه با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه طبخ کنیم. |