زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
جوانه ماش ۱ پیمانه |
بادمجان ۲ عدد |
هویج ۲ عدد |
فلفل دلمه ای ۱/۲ عدد |
قارچ ۲۰۰ گرم |
پیاز ۲ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
روغن ۱/۲ پیمانه |
ادویه ۱ قاشق چای خوری |
نمکبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا قارچ را به صورت ورقهای برش دهید. سپس آنها را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. هویج را نیم پز کنید و با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت دهید. |
مرحله 2 | پیاز را سرخ کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. نمک و ادویه را اضافه کنید، سپس هویج، بادمجان، پیاز، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید. |
مرحله 3 | در تابه ای روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن هر دو طرف آن، با گوجه فرنگی و خیار شور، لیمو ترش تزئین و سرو کنید. |