زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۵ نفر |
مواد لازم |
---|
تره ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
گردو ۵۰ گرم |
زرشکبه مقدار لازم |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا تره را پاك كرده و خوب بشویید و در آبكش قرار دهید و بعد از اینكه كاملاً خشك شد آن را ریز و نگینی خرد كنید. |
مرحله 2 | سیر رنده شده كه بهتر است تازه باشد، تخم مرغ ها، نمك و فلفل را كاملاً با آن مخلوط كنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن را تابه داغ كنید و نیمی از مواد را در تابه بریزید. |
مرحله 3 | سپس در آن را بگذارید تا كمی خودش را بگیرد. بعد گردوی خرد شده و زرشك را روی سطح كوكو پخش كنید و بقیة مواد كوكو را روی آن بریزید. |
مرحله 4 | سپس گردوهای درسته را روی سطح كوكو بگذارید و كمی فشار دهید. بعد در آن را بگذارید تا خودش را بگیرد و كاملاً بپزد.بعد از اینكه زیر آن سرخ شد كوكو را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود و به شكل های دلخواه كوكو را برش دهید. |