سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو کوکوی باد کوبه ای

کوکوی باد کوبه ای
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
سیب زمینی ۲ عدد
سینه‌ مرغ ۱ قطعه
تخم مرغ ۱۰-۱۲ عدد
پیاز ۴ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
زرشک ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوکوی باد کوبه ای
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکوی باد کوبه ای
روش ساخت
مرحله 1ابتدا سینه مرغ را پاك كرده و كمی نمك زده بعد با یك عدد پیاز 4قسمت شده و یك لیوان آب، روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد طوری كه بعد از پختن آب نداشته باشد.
مرحله 2زرشك را شسته و درون آبكش قرار دهید تا آب آن كامل برود.سپس 3 عدد پیاز را رنده كرده آن را با كمی روغن سرخ كنید تا رنگ آن طلایی شود.
مرحله 3مرغ پخته شده را ریش ریش كرده و به پیاز سرخ شده اضافه كنید. زعفران را هم در نصف استكان آب جوش حل كنید و آن را دم كنیدتا رنگ بیندازد.
مرحله 4بعد همراه زرشك به پیاز و مرغ اضافه كرده و رب گوجه‌فرنگی را در آن بریزید. بهتر است آبلیمو را در موقع پختن مرغ روی آن بریزید تا گوشت كمی ترش مزه شود یا اینكه در موقع هم زدن كوكو به آن اضافه كنید.
مرحله 5سیب‌زمینی را با آب و نمك بپزید، پوست گرفته و رنده كنید و به سایر مواد بیفزایید و مخلوط كنید. بعد نمك، فلفل، بیكینگ پودر و تخم‌مرغ ها را خوب زده و در مخلوط بریزید.در ظرفی مناسب روغن ریخته و بعد از داغ شدن مواد را داخل آن بریزید و درب ظرف را ببندید و وقتی یك طرف سرخ شد طرف دوم كوكو را بدون درپوش سرخ كنید
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین