زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۶ پیمانه |
سیب زمینی پخته شده ۳ عدد |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
تخم مرغ ۲ عدد |
نخود فرنگی ۱ پیمانه |
پنیر فتا ۱ پیمانه |
گشنیز ۱/۴ پیمانه |
پودر سوخاری ۱ پیمانه |
گرام ماسالا ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیبزمینیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. اسفناج، زنجبیل، نخودفرنگی، پودر سوخاری، تخممرغ، پنیر، گشنیز و ادویهها را بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده شود. |
مرحله 2 | در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را بردارید و کف دستتان به آن شکل دهید، سپس آن را داخل روغن سرخ کنید. همه مایه کوکو را به همین شکل آماده و سرخ کنید |
مرحله 3 | کوکوها را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و همراه با نان و سبزیهای موردعلاقه سرو کنید. |