زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اسفناج ۳۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
سیر ۳ حبه |
کره ۱/۲ پیمانه |
پنیر چدار ۳۰۰ گرم |
قارچ ۲۰۰ گرم |
پنیر فتا ۲۰۰ گرم |
شیر ۱ پیمانه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
مرحله 1 | برای تهیه كوكوی اسفناج، ابتدا فر را روی حرارت 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. |
مرحله 2 | در یک تابه متوسط، کره را روی حرارت متوسط آب كنید. |
مرحله 3 | سیر و پیاز را در کره سرخ كنید تا به آرامی سرخ شود (حدود 7 دقیقه). |
مرحله 4 | مواد را خوب هم زده و اسفناج، قارچ، پنیر فتا و نیمی از پنیر چدار را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه كنید. |
مرحله 5 | با قاشق، مخلوط را در ظرف مخصوص فر بریزید و خوب صاف كنید تا در تمام ظرف به صورت یكدست پخش شود. |
مرحله 6 | در یک کاسه متوسط، تخم مرغ و شیر را خوب هم بزنید و كمی نمک و فلفل اضافه كنید. |
مرحله 7 | مخلوط را به مواد درون ظرف فر اضافه نمایید تا تخم مرغ ها به طور کامل با مخلوط اسفناج ترکیب شوند. |
مرحله 8 | كوكوی اسفناج را در فر به مدت 15 دقیقه قرار دهید و سپس باقی مانده پنیر چدار را بر روی سطح مواد بپاشید و دوباره به مدت 35 تا 40 دقیقه دیگر، یا تا زمانی که مواد خوب پخته شوند، در فر قرار دهید. |
مرحله 9 | کوکوی اسفناج را از فر خارج نمایید. آن ها را برش داده و سرو كنید. |