زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
روغنبه مقدار لازم |
آرد برنج ۴ قاشق سوپ خوری |
گردو ۸ قاشق سوپ خوری |
دارچین ۱ قاشق چای خوری |
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری |
گل محمدی ۱ قاشق چای خوری |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری |
شکر ۱ پیمانه |
آب ۱/۲ پیمانه |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | ابتدا گردوی چرخ شده را با آرد برنج مخلوط كرده و خوب هم بزنید و بعد با دارچین،وانیل،پودر گل محمدی و بیكینگ پودر مخلوط كرده و خوب ورز دهید تا منسجم شود. |
مرحله 2 | در تابه ای مقداری روغن یا كره را داغ كنید و مواد كوكو را داخل آن بریزید و بگذارید خوب ببندد و بعد از پخت برگردانده و درپوش ظرف را بردارید تا خوب برشته شود. |
مرحله 3 | شكر و آب را به همراه زعفران آب شده با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا كمی سفت شود و بعد آن را روی كوكو آماده شده بریزید و كمی زمان بدهید تا شیره به خورد كوكو برود بعد كوكو را در ظرف مورد نظر قرار دهید و روی آن را تزیین كنید. |