زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۱ عدد |
جعفری ۱/۲ پیمانه |
آرد سیب زمینی ۳ تکه |
پیاز ۱ عدد |
فلفل سبز ۱ عدد |
دانه کنجد ۸-۷ قاشق سوپ خوری |
زعفران ۱ قاشق سوپ خوری |
تخم مرغ ۵ عدد |
شیر ۳ قاشق سوپ خوری |
روغن ۱/۲ پیمانه |
نمک و فلفل و دارچینبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیبزمینی را پوست بگیرید و در یک قابلمه همراه با آب و نمک حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آنها را بپزید. |
مرحله 2 | در کاسه بزرگ، سیبزمینی سرد شده و پیاز را رنده کنید. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زعفران، کنجد و فلفل سبز را به مخلوط سیبزمینی و پیاز رنده شده اضافه کنید. |
مرحله 3 | آرد سیبزمینی را در شیر سرد حل و به مخلوط مواد اضافه کنید. در ظرفی تخممرغها را بشکنید و با چنگال هم بزنید و به بقیه مواد اضافه کنید. |
مرحله 4 | روغن را در تابه داغ کنید. همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و درون تابه بریزید. سپس با یک قاشق روی مواد را صاف کنید و با حرارت کم و درپوش آن را بپزید. تابه را با درپوش روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید یک طرف کوکو سرخ شود. طرف دیگر آن را بدون درب سرخ کنید. |