زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
پیازچه ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
نمکبه مقدار لازم |
روغن ۶ قاشق سوپ خوری |
مرحله 1 | ابتدا پیازچه ها را شسته و به صورت كاملا ریز خرد میكنیم و در ظرف گودی میریزیم.تخممرغها را همراه با مقداری نمك به پیازچهها اضافه میكنیم و خوب مخلوط میكنیم تا یكنواخت شوند. |
مرحله 2 | در تابهای روغن را داغ كرده، از مخلوط پیازچه در آن میریزیم و درب تابه را میگذاریم تا كوكو خودش را بگیرد.وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، درب تابه را برمیداریم و اجازه میدهیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.كوكو را به صورت مربعهای كوچك برش میدهیم و در ظرف مناسبی میچینیم. |