زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
آرد ذرت ۱ لیوان |
آرد سفید ۱ لیوان |
روغن مایع ۱/۴ لیوان |
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سرخالی |
ژامبون گوشتبه مقدار لازم |
فلفل دلمه ای ۱ عدد |
شیر ۱ لیوان |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
آویشنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید تا از حالت لختگی خارج بشه |
مرحله 2 | شیر و روغن مایع را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید سپس آرد ذرت ،آرد گندم ، بیکینگ پودر و سایر ادویه هارا اضافه کنید و هم بزنید |
مرحله 3 | خمیر باید مثل خمیر کیک کمی غلیظ باشه ، غلظت رو با شیر و آرد تنظیم کنید |
مرحله 4 | ژامبون و فلفل دلمه را ریز خرد کنید و همراه پنیر پیتزا به خمیر اضافه کنید |
مرحله 5 | با قاشق از مواد بردارید و در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شود و نوش جان کنید |