زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
هـویج ۲۵۰ گرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
پیاز ۱ عدد |
زرشک ۱ قاشق غذا خوری |
روغن ۱ فنجان |
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | دو کاسه ماستخوری هویج رنده شده، یک عدد پیاز متوسط رنده شده، 5 عدد تخم مرغ، کمی نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو هویج آماده شود. به جای زردچوبه میتوانید از زعفران استفاده کنید که طعم و عطر بهتری به کوکو میدهد |
مرحله 2 | یک فنجان روغن را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید. |
مرحله 3 | نصف مایه کوکو را در روغن داغ شده بریزید، یک قاشق زرشک روی آن بپاشید. بقیه مایه کوکو را روی زرشکها ریخته، در ظرف را بگذارید تا کوکو کمی بسته شود |
مرحله 4 | کوکو را برش دهید و در ظرف را دوباره بگذارید. دوباره روی محل برش قبلی را برش دهید ولی در ظرف را نگذارید تا لبه های کوکو هم سرخ و برشته شود. |
مرحله 5 | کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملاً سرخ شود. ولی در ظرف کوکو را نگذارید تا کوکو برشته شود |