زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم |
هویج ۲ عدد |
سیب زمینی ۱ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
مغز گردو ۱/۲ استکان |
زعفران ۱ قاشق غذا خوری |
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری |
شیر ۱ قاشق غذا خوری |
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
مرحله 1 | لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کنید و به اندازههای یک سانتیمتری خرد کنید. |
مرحله 2 | هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید. |
مرحله 3 | لوبیا سبز را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد. |
مرحله 4 | بعد از این مدت هویج خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید. |
مرحله 5 | بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش و صبر کنید مواد کمی سرد شوند. |
مرحله 6 | در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، 2 عدد تخم مرغ را بشکنید، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند. |
مرحله 7 | بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. |
مرحله 8 | سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. هم زدن نباید به اندازه و شدتی باشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند، کافی است. |
مرحله 9 | بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود. |
مرحله 10 | روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید. روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد در تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود. |