زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۲ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۲ عدد |
قارچ ۴-۵ عدد |
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
روغنبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۱ عدد |
مرحله 1 | سیب زمینی را آب پز و رنده میکنیم. قارچها را هم ریز خرد میکنیم یا رنده ی درشت میزنیم |
مرحله 2 | در تابه یک قاشق روغن ریخته و قارچ را در آن کمی تفت میدهیم تا کمی نرم شود اما آب نیندازد. |
مرحله 3 | نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم. سیب زمینی و جعفری ساطوری شده را هم اضافه و مخلوط میکنیم و شعله را خاموش میکنیم. |
مرحله 4 | اجازه میدهیم مواد کمی خنک شود سپس تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. |
مرحله 5 | در تابه ای دیگر به میزان لازم روغن میریزیم و کوکو را در آن سرخ میکنیم. |