زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۴ عدد |
پیاز ۱ عدد |
تخم مرغ ۳ عدد |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری |
زعفرانبه مقدار لازم |
مرحله 1 | سیب زمینی ها رو با رنده درشت یا غذاساز رنده کنید و آب اضافی اون رو بگیرید. پیاز رو هم رنده و آبش رو بگیرید و با سیب زمنی مخلوط کنید. |
مرحله 2 | تخم مرغ ها و و نمک و فلفل و زردچوبه زعفران آرد رو اضافه و خوب مخلوط کنید. |
مرحله 3 | تابهای را آماده کنید. روغن در آن بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن خوب داغ شود. |
مرحله 4 | حالا یک قاشق پر از مخلوط را داخل روغن بریزید و دورتادور و سطح آن را با پشت قاشق صاف کنید و در واقع شکلی شبیه دایره به کوکو بدهید. (می توانید به صورت یکجا کل مواد کوکو را در تابه پهن نمایید.) |
مرحله 5 | وقتی یک روی کوکوی سیب زمینی در روغن سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. در صورتی که مقدار روغن ذکر شده برای این منظور کافی نبود، مقداری روغن و یا کره اضافه کنید. |
مرحله 6 | کوکوی سیب زمینی را از روغن خارج نموده و در ظرف مناسبی سرو کنید. |
مرحله 7 | برای خارج کردن روغن اضافی و جلوگیری از نرم شدن کوکو ها از پایه فلزی استفاده کنید. |