زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
سیب زمینی ۳ عدد |
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
پیازچهبه مقدار لازم |
تخم مرغ ۲ عدد |
آرد سفیدبه مقدار لازم |
پودر سوخاریبه مقدار لازم |
پنیر پیتزابه مقدار لازم |
مرحله 1 | اول سیب زمینی ها رو کاملا آبپز میکنیم و بعد با گوشت کوب میکوبیم یا رنده میزنیم |
مرحله 2 | حالا گوشت,نمک,فلفل,زردچوبه و پیازچه یا جعفری رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم |
مرحله 3 | بعد گلوله هایی به اندازه پرتقال متوسط از مواد جدا میکنیم |
مرحله 4 | دونه دونه گلوله ها رو کف دستمون پهن میکنیم و تو مرکزش یه مقدار پنیر پیتزا قرار میدیم و میپیچیمش و دوباره خوب گردش میکنیم |
مرحله 5 | حالا برای تمام توپ هایی که درست کردیم به این ترتیب عمل میکنیم که اول اونو تو آرد سفید میزنیم بعد تو تخم مرغ و بعد هم تو پودر سوخاری میغلتونیم تا تمام قسمت هاش با پودر سوخاری پوشیده بشه |
مرحله 6 | یه قابلمه کوچیک رو تا نیمه از روغن پر میکنیم اجازه میدیم روغن کاملا داغ بشه و توپک ها رو توش سرخ میکنیم |