زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
بادمجان ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ ۵ عدد |
آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
سیر ۳ حبه |
نمک و فلفلبه مقدار لازم |
زعفرانبه مقدار لازم |
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری |
زیره ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست آنها را روی گاز یا منقل یا فر قرار میدهیم تا پوستشان كاملا بسوزد و مغزپخت شوند.سپس پوست آنها را زیر شیر آب جدا میكنیم و با آب سرد میشوییم. این بادمجانها را در آبكش ریخته و برای اینكه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجانها كمی نمك میریزیم و میگذاریم تا نیم ساعت بماند.بعد از گذشت این مدت بادمجانها را آبكشی كرده و با گوشتكوب یا مخلوطكن پوره میكنیم و آنها را كنار میگذاریم. |
مرحله 2 | در ظرفی دیگر تخممرغها را با نمك، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط میكنیم، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زعفران دم كرده و آرد سیبزمینی را با تخممرغ و بادمجان پوره شده خوب هم میزنیم. |
مرحله 3 | در تابهای روغن میریزیم و روی حرارت میگذاریم. وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را میبندیم.وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ میكنیم. |