سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو کوکو بادنجان

کوکو بادنجان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
بادمجان ۱ کیلوگرم
تخم مرغ ۵ عدد
آرد سیب زمینی ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
سیر ۳ حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفرانبه مقدار لازم
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زیره ۱ قاشق چای خوری
کوکو بادنجان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکو بادنجان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا بادمجانها را شسته و با پوست آنها را روی گاز یا منقل یا فر قرار میدهیم تا پوستشان كاملا بسوزد و مغزپخت شوند.سپس پوست آن‌ها را زیر شیر آب جدا می‌كنیم و با آب سرد می‌شوییم. این بادمجان‌ها را در آبكش ریخته و برای این‌كه تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان‌ها كمی نمك می‌ریزیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت بماند.بعد از گذشت این مدت بادمجان‌ها را آبكشی كرده و با گوشت‌كوب یا مخلوط‌كن پوره می‌كنیم و آن‌ها را كنار می‌گذاریم.
مرحله 2در ظرفی دیگر تخم‌مرغ‌ها را با نمك، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می‌كنیم، پودر زیره، پودر تخم گشنیز، زعفران دم كرده و آرد سیب‌زمینی را با تخم‌مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می‌زنیم.
مرحله 3در تابه‌ای روغن می‌ریزیم و روی حرارت می‌گذاریم. وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می‌بندیم.وقتی یك طرف كوكو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین