زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
اشپل ۱ عدد |
تخم مرغ ۴ عدد |
سیر ۳ حبه |
آرد ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۳ قاشق غذا خوری |
سبزی کوکو ۱۰۰ گرم |
پیاز ۱ عدد |
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم |
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری |
مرحله 1 | سبزی کوکو خرد شده: ۱۰۰ گرم(جعفری وشوید بیشتر باشد) |
مرحله 2 | بعد از شستن اشپل ماهی پوست نازک روی آن را گرفته باید رگه های آباره ن هم گرفته شودو در کاسهای میریزیم و با چنگال بافتهای آن را از هم جدا میکنیم. تخممرغ،( تخم مرغ ها را هم در کاسه ای جدا خوب می زنیم بعد چند قطره آب سرد در آن ریخته دوباره هم می زنیم بعد داخل مایه ی کوکو می ریزیم) سیر رنده شده( با برگ سیر سبز خرد شده )، پیاز رنده شده، سبزی خردشده، نمک، فلفل ، زردچوبه وپودر تخم گشنیز را به تخم مرغ اضافه میکنیم |
مرحله 3 | مواد را خوب با چنگال هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و به صورت رقیق درآید تابه را چرب میکنیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. مایه کوکو را داخل تابه ریخته در آن را میبندیم ابتدا حرار ت را برای چند لحظه بالا آورده وقتی صدای سرخ شدن آن شنیده شد حرارت را ملایم می کنیم این کار باعث پف کردن کوکو می شود. |
مرحله 4 | با حرارت ملایم یک روی آن سرخ شد کوکو را برمیگردانیم تا روی دیگرش سرخ شود. در نهایت کوکو را در ظرف مورد نظر میگذاریم. |
مرحله 5 | اگر در تابه را برای بار دوم ببندید کوکو نرم و خمیر میشود. |