سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



کوکو کوکو اشپل ماهی سفید

کوکو اشپل ماهی سفید
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
اشپل ۱ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
سیر ۳ حبه
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۳ قاشق غذا خوری
سبزی کوکو ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیزبه مقدار لازم
آبلیمو ۱ قاشق چای خوری
کوکو اشپل ماهی سفید
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوکو اشپل ماهی سفید
روش ساخت
مرحله 1سبزی کوکو خرد شده: ۱۰۰ گرم(جعفری وشوید بیشتر باشد)
مرحله 2بعد از شستن اشپل ماهی پوست نازک روی آن را گرفته باید رگه های آباره ن هم گرفته شودو در کاسه‌ای می‌ریزیم و با چنگال بافت‌های آن را از هم جدا می‌کنیم. تخم‌مرغ،‌( تخم مرغ ها را هم در کاسه ای جدا خوب می زنیم بعد چند قطره آب سرد در آن ریخته دوباره هم می زنیم بعد داخل مایه ی کوکو می ریزیم) سیر رنده شده( با برگ سیر سبز خرد شده )، پیاز رنده شده، سبزی خردشده، نمک، فلفل ، زردچوبه وپودر تخم گشنیز را به تخم مرغ اضافه میکنیم
مرحله 3مواد را خوب با چنگال هم می‌زنیم تا کاملا با هم مخلوط شده و به صورت رقیق درآید تابه را چرب می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا داغ شود. مایه کوکو را داخل تابه ریخته در آن را می‌بندیم ابتدا حرار ت را برای چند لحظه بالا آورده وقتی صدای سرخ شدن آن شنیده شد حرارت را ملایم می کنیم این کار باعث پف کردن کوکو می شود.
مرحله 4با حرارت ملایم یک روی آن سرخ شد کوکو را برمی‌گردانیم تا روی دیگرش سرخ شود. در نهایت کوکو را در ظرف مورد نظر می‌گذاریم.
مرحله 5اگر در تابه را برای بار دوم ببندید کوکو نرم و خمیر می‌شود.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین