زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۳ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم |
عدس ۸-۱۰ قاشق سوپ خوری |
پیاز ۱ عدد |
سیر ۴ حبه |
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری |
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری |
آرد گندم ۱ قاشق سوپ خوری |
روغن ۴ قاشق سوپ خوری |
نمکبه مقدار لازم |
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری |
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کاریبه مقدار لازم |
گشنیزبه مقدار لازم |
آب ۲ پیمانه |
مرحله 1 | ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد. مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکههای گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید. |
مرحله 2 | در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانههای زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود. |
مرحله 3 | سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید. سپس آرد را کمکم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوهای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانهتان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود. |
مرحله 4 | در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود میگیرد. |
مرحله 5 | در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید. |