سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



گوشت کومااونی با کاری

کومااونی با کاری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۳ نفر
مواد لازم
گوشت گوسفندی ۲۰۰ گرم
عدس ۸-۱۰ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
آرد گندم ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۴ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر کاریبه مقدار لازم
گشنیزبه مقدار لازم
آب ۲ پیمانه
کومااونی با کاری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کومااونی با کاری
روش ساخت
مرحله 1ابتدا قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید. سپس عدس را درون آن بریزید تا به آرامی بپزد. مدت پخت بستگی به نوع عدس دارد. تکه‌های گوشت را هم جداگانه در یک زودپز بپزید و کنار بگذارید.
مرحله 2در یک تابه گود 2 قاشق سوپخوری روغن ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید. دانه‌های زیره سبز را درون روغن بریزید تا طلایی و معطر شود.
مرحله 3سیر خرد شده را با پیاز، زردچوبه، زنجبیل و فلفل قرمز به زیره اضافه کنید و به خوبی با یک قاشق چوبی آنها را هم بزنید. سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید و بوی خوشی را در فضای آشپزخانه‌تان راه بیندازد. حالا زمان مناسب برای ریختن آب و پودر کاری است. اجازه دهید تا آب به جوش آید سپس زیر شعله را کم کنید تا مواد غلیظ شود.
مرحله 4در این مرحله عدس پخته شده را به مواد اضافه کرده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. کاری با شعله کم طعم و بوی بهتری به خود می‌گیرد.
مرحله 5در نهایت گوشت را به مواد درون تابه افزوده، نمک را هم بریزید، بگذارید غذا جا بیفتد و در آخر با گشنیز آن را تزیین کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین