سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته گوشت با سس ماریانا

کوفته گوشت با سس ماریانا
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۸ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۱ کیلوگرم
سوسیس ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۴ حبه
آب مرغ ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پارمسان ۱/۱/۴ پیمانه
جعفری ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
پودر آویشن ۱ قاشق سوپ خوری
آب ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ قاشق سوپ خوری
سس قرمز ۱/۴ پیمانه
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوفته گوشت با سس ماریانا
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته گوشت با سس ماریانا
روش ساخت
مرحله 1فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سوسیس‌ها را ریز خرد کنید و در ظرفی با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کرده، ورز دهید. پیاز و سیر را پوست بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید تا پورهای شکل شوند، سپس همراه با آبِ مرغ، پودر سوخاری، پنیر، جعفری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل به مخلوط گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود.
مرحله 2مخلوط را به صورت توپ‌های کوچک درآورید و روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده‌اید، قرار دهید. سینی را به مدت 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوفته‌ها بپزند.
مرحله 3در این فاصله سس را آماده کنید. روغن‌زیتون را داخل قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه نرم و طلایی شد، سیرها را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. حالا باید پودر آویشن، سس گوجه‌فرنگی، گوجه‌فرنگی رنده شده، شکر و مقداری نمک و فلفل بریزید. آب را هم در این مرحله اضافه کنید. صبر کنید مواد حدود 15-10 دقیقه روی حرارت ملایم بپزند و سس غلیظ شود.
مرحله 4وقتی کوفته‌ها آماده شد، آنها را داخل سس قرار دهید و بگذارید حدود 10-5 دقیقه داخل سس بمانند، سپس کوفته و سس را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین