سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



هندی کوفته کاری(هندی)

کوفته کاری(هندی)
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
کاری ۳ قاشق چای خوری
پیاز ۱ عدد
آبلیموبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
بادام ۶ عدد
آرد ۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
ریحان ۳ قاشق غذا خوری
کوفته کاری(هندی)
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته کاری(هندی)
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت و پیاز چرخكرده را به همراه نمك، فلفل، ریحان خرد شده و دو قاشق پودر كاری با هم مخلوط كرده و آن را به هشت قسمت تقسیم كرده هر قسمت را گلوله كنید.
مرحله 2گلوله‌ها هر كدام باید به اندازه یك نارنگی كوچك درآید. روغن را در ظرفی داغ كرده كوفته‌ها را سرخ كنید.
مرحله 3كوفته‌ها را از روغن بیرون آورده، 1 قاشق پودر كاری باقیمانده و 1 قاشق آرد را در همان روغن تفت داده و خامه رقیق شده را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا به جوش آید.
مرحله 4بادام‌ها و كوفته‌ها را به خامه در حال جوش اضافه كنید و حرارت را ملایم كرده اجازه دهید با هم پخته شده و جا بیفتد.پس از برداشتن كوفته از روی حرارت آبلیمو را به آن اضافه كرده و هم بزنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین