زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
کاری ۳ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
آبلیموبه مقدار لازم |
نمکبه مقدار لازم |
خامه ۱/۲ پیمانه |
بادام ۶ عدد |
آرد ۱ قاشق غذا خوری |
روغنبه مقدار لازم |
ریحان ۳ قاشق غذا خوری |
مرحله 1 | ابتدا گوشت و پیاز چرخكرده را به همراه نمك، فلفل، ریحان خرد شده و دو قاشق پودر كاری با هم مخلوط كرده و آن را به هشت قسمت تقسیم كرده هر قسمت را گلوله كنید. |
مرحله 2 | گلولهها هر كدام باید به اندازه یك نارنگی كوچك درآید. روغن را در ظرفی داغ كرده كوفتهها را سرخ كنید. |
مرحله 3 | كوفتهها را از روغن بیرون آورده، 1 قاشق پودر كاری باقیمانده و 1 قاشق آرد را در همان روغن تفت داده و خامه رقیق شده را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا به جوش آید. |
مرحله 4 | بادامها و كوفتهها را به خامه در حال جوش اضافه كنید و حرارت را ملایم كرده اجازه دهید با هم پخته شده و جا بیفتد.پس از برداشتن كوفته از روی حرارت آبلیمو را به آن اضافه كرده و هم بزنید. |