زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۶ نفر |
مواد لازم |
---|
گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم |
تخم مرغ ۲ عدد |
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه |
نمک ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل ۱ قاشق چای خوری |
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری |
پیاز ۱ عدد |
پنیر چدار ۱۱۰ گرم |
مرحله 1 | ابتدا فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. |
مرحله 2 | گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سخاری، نمک، فلفل، پودر سیر و پیاز رنده شده را در کاسه بزرگی بریزید و با هم مخلوط کنید. آب پیاز را حتما جدا کنید و دور بریزید. |
مرحله 3 | پنیر چدار را به صورت ۳۰ حبه کوچک برش دهید. برای کوفته کردن، مقادیر مساوی از گوشت را بردارید و دور هر تکه پنیر کوفته کنید. |
مرحله 4 | سپس کوفتهها را روی یک سینی فر حدودا ۵۰×۳۰ سانتیمتر با فاصله بچینید. سینی را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کوفته ها کامل پخته شوند. |
مرحله 5 | کوفته پنیری تهیه شده را با خیارشور و گوجه زیتونی، خیارشور و گوجه تزیین کنید. میتوانید با خلال دندان گوجه و خیارشور را به کوفته ها وصل کنید و این لقمههای کوچک زیبا را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سرو کنید. |