سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته پسته و گردو

کوفته پسته و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
پسته ۱ قاشق سوپ خوری
گردو ۳ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
نعنا خشک ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
آرد سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری
رب انار ۱ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
رب انار ۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
آب انار ۱ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوفته پسته و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته پسته و گردو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا کوفته‌ها را آماده کنید. در ظرفی گوشت چرخ‌کرده، گردو و پسته آسیاب شده، سفیده تخم‌مرغ، نعنا خشک، آرد سوخاری، رب انار و به میزان لازم نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب با هم ورز دهید تا مایه کوفته آماده شود. با کمک قاشق اسکوپ، مقداری از مایه بردارید و با دست آن را گرد کنید. کوفته‌ها را به همین شکل آماده کنید، سپس نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
مرحله 2بعد از زمان ذکر شده در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس کوفته‌ها را داخل آن سرخ کنید. وقتی کوفته‌ها آماده شدند، آنها را از تابه خارج کرده و در ظرفی قرار دهید.
مرحله 3داخل همان تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را داخل آن سرخ کنید. وقتی نرم شد، رب انار و رب گوجه را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. آب انار و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کنید. مقداری آب هم بریزید. صبر کنید تا مواد بجوشند، سپس کوفته‌ها را داخل سس قرار دهید. درِ تابه را قرار دهید، حرارت را کم کنید و بگذارید کوفته‌ها بپزند.
مرحله 4کوفته‌های آماده را همراه با سس داخل ظرف مورد نظر بریزید و آنها را با برنج سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین