سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته همدانی

کوفته همدانی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۱۰ نفر
مواد لازم
گوشت ۱ کیلوگرم
نخود ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
نمک و فلفل ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ آب پز ۱/۴ عدد
خرما ۱/۲ عدد
پیاز ۱ قاشق غذا خوری
کوفته ریزه ۱ عدد
گردو ۱/۲ عدد
کوفته همدانی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته همدانی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مواد داخل کوفته رو آماده میکنیم.تخم مرغها رو آبپز کرده.پیاز رو سرخ طلایی میکنیم.گردو رو آماده میکنیم.هسته ی خرما رو میگیریم. کوفته ریزه از مواد اصلی درست میشه.
مرحله 2نخود رو از یک روز جلوتر خیس میکنیم.چند بار آبشو عوض میکنیم. بعد دوبار چرخ میکنیم.
مرحله 3گوشت گوسفندی رو چربیهاشو میگیریم ودوبار چرخ میکنیم .
مرحله 4پیاز رو رنده کرده کاملا آبشو میگیریم . لپه رو کامل پخته وچرخ میکنیم.
مرحله 5گوشت رو با پیاز میکس میکنیم سپس ورز میدهیم.بعد همه مواد را اضافه میکنیم وخیلی ورز میدهیم.
مرحله 6درصورت داشتن کوفته کوب خیلی عالی میشه.مواد یکدست که شد اندازه ی یک مشت برداشته و کف دست بازش میکنیم ومواد مربوط به داخل کوفته رو داخل اون میذاریم ومیبندیم.خوب میبندیم که باز نشود.
مرحله 7از همین مواد اندازه ی یک گردو برداشته قلقلیش میکنیم وداخل روخن سرخ میکنیم تا داخل کوفته ها بذاریم.
مرحله 8برای آبی که کوفته ها داخلش پخته میشه .یک پیاز رو رنده میکنیم وبا مقداری با گوشت وزرد چوبه وفلفل ونمک میذاریم به جوش بیاد.سپس کوفته ها رو اروم میندازیم توش ویک ربع یا بیست دقیقه میذاریم بمونه تا بپزه.
مرحله 9بعد آرام کوفته ها رو از آب بیرون میاریم.آب کوفته رو مثل ابگوشت پیش از غذا تیلیت میکنن.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین