سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته هلو

کوفته هلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
آب ۱/۳ پیمانه
آرد نخودچی ۳۰۰ گرم
سبزی ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
آلو خورشتی ۱۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
شکر ۱/۳ پیمانه
سرکه ۱/۳ پیمانه
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
کوفته هلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته هلو
روش ساخت
مرحله 1گوشت چرخ كرده را در یك كاسه بزرگ ریخته و آرد نخودچی را به آن اضافه كرده و مخلوط كنید. سبزی‌های خرد شده را به مواد داخل كاسه اضافه كرده و با نمك و زردچوبه مزه‌دار كنید. تخم‌مرغ‌ها را شكسته، به آنها بیفزایید و ورز دهید.
مرحله 2به اندازه یك نارنگی از مایه را برداشته و در كف دست به شكل گلوله درآورید. حالا یك عدد آلو برداشته و با فشار انگشت در مركز كوفته قرار دهید و بعد دوباره كوفته را جمع كنید همه مواد را آماده كرده و در یك سینی بچینید و كناری بگذارید. در یك تابه هم مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی روغن داغ شد، كوفته‌ها را در روغن داغ خوب سرخ كنید.
مرحله 3كوفته‌های سرخ شده را روی یك دستمال بگذارید تا روغن‌های اضافی آنها گرفته شود. پیازها را ریز خرد كنید. در یك كاسه كوچك مقداری سركه و شكر را با یكدیگر مخلوط كنید.
مرحله 4در یك قابلمه یا تابه گود بزرگ كمی روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید و پیازها را در آن بریزید و سرخ كنید. كمی زردچوبه و محلول سركه و شكر را با یك پیمانه آب مخلوط كرده و كم‌كم به پیاز داغ‌ اضافه كرده و حرارت را زیاد كنید تا سس بجوشد و كمی غلیظ شود.
مرحله 5وقتی سس جوشید، حرارت را كم كرده و كوفته‌ها را به آرامی به سس اضافه كنید. حالا در قابلمه را بگذارید و صبر كنید تا كوفته‌ها بپزند و سس غلیظ شود. برای مزه‌دار شدن سس كوفته‌ها، چند آلو در سس در حال جوشیدن بیندازید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین