سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته نخودی

کوفته نخودی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
گوشت ۵۰۰ گرم
نخود ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
سرکه ۱/۲ لیوان
شیره انگور ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
خرمابه مقدار لازم
تخم مرغ آب پز ۱ عدد
آلوبه مقدار لازم
زرشکبه مقدار لازم
کوفته نخودی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته نخودی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا نخود را شسته و از آبكش رد كرده و با گوشت دو تا سه بار چرخ كنید. ادویه و نمک را اضافه کرده، نیمی از پیاز داغ را نیز به مواد اضافه کنید و خوب ورز دهید.
مرحله 2تخم ‏مرغ را نیز اضافه کرده و حدود 10 دقیقه کاملا ورز دهید.از مواد به اندازه دلخواه و ترجیحا به اندازه پرتقال كوچك برداشته و کاملا گرد کنید.
مرحله 3وسط آن را سوراخی ایجاد کنید و از موادی که برای داخل کوفته ذکر شده است به همراه یک قاشق چای خوری پیاز داغ داخل آن قرار داده و کوفته را ببندید و دوباره فرم دایره به آن بدهید.در یک ظرف بزرگ بقیه پیاز داغ را بریزید و با کمی روغن و رب گوجه ‏فرنگی کمی تفت دهید.
مرحله 42 لیتر آب را داخل ظرف بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش بیاید.سپس کوفته ‏ها را یکی یکی و آهسته داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید تا کوفته‏ ها سفت و بسته شوند. حالا شعله را ملایم نموده تا مغز کوفته ‏ها نیز بپزد.
مرحله 5بعد از 20 دقیقه سرکه و شیره را با هم ترکیب کنید و به سُس کوفته‏ ها اضافه کنید و 10 دقیقه زمان بدهید تا کوفته‏ ها طعم سرکه شیره را بگیرند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین