سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته مرغ پنیری

کوفته مرغ پنیری
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
مرغ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری ۱/۳ پیمانه
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) ۱/۳ پیمانه
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری
نعنا خشک ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) ۱ پیمانه
روغن زیتونبه مقدار لازم
سس گوجه فرنگیبه مقدار لازم
ریحانبه مقدار لازم
کوفته مرغ پنیری
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته مرغ پنیری
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه مناسب مرغ چرخ شده را با تخم‌مرغ، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک، فلفل، نعنا، پودر آویشن و پودر سیر خوب مخلوط کنید و آن را با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر کوفته آماده شود.
مرحله 2از خمیر مقداری بردارید و با کمک دست آن را گرد کنید. حالا یک‌تکه پنیر موتزارلا داخل کوفته فشار دهید و آن را با مواد کوفته خوب بپوشانید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کوفته‌ها را آماده کنید.
مرحله 3فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس کوفته‌ها را داخل آن کمی سرخ کنید تا رنگشان کمی تغییر کند.
مرحله 4کوفته‌های سرخ شده را داخل سینی فر که از قبل با روغن زیتون کمی چرب کرده‌اید به مدت 20 دقیقه قرار دهید. در این میان سس گوجه‌فرنگی را داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. موقع سرو کوفته‌ها سس را روی آنها بریزید، با ریحان تازه تزیین کرده و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین