سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته مرغ پر شده با پنیر بز

کوفته مرغ پر شده با پنیر بز
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
خرده نان ۳/۴ فنجان
سیر ۲ حبه
نمک ۱ قاشق چای خوری
ریحان ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱/۴ فنجان
فلفل ۱/۴ فنجان
مرغ ۵۵۰ گرم
پنیر بز ۶۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
کوفته مرغ پر شده با پنیر بز
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته مرغ پر شده با پنیر بز
روش ساخت
مرحله 1فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیوم بپوشانید.
مرحله 2در یک کاسه ی بزرگ، خرده نان، سیر، ریحان، نمک بریزید.
مرحله 3 تخم مرغ، شیر و فلفل شیرین بریان شده راهم مخلوط کنید.
مرحله 4مرغ را اضافه کنید و با ملایمت مخلوط کنید.
مرحله 5سعی کنید زیاد مرغ را هم نزنید چون این کار باعث می شود کوفته ی شما سفت تر شود. پس با نوک انگشت یا یک چنگال آنقدر مخلوط کنید که مرغ بین مواد خیس پخش شود.
مرحله 614 تا 16 عدد کوفته ی یک اندازه درست کنید و آنها را داخل سینی فری که آماده کرده اید بچینید.
مرحله 7پنیر بز را به شکل تکه های یک اندازه در بیاورید و یک یا دو تکه از آن را روی هر کوفته فشار بدهید.
مرحله 8برای اینکه کوفته ها بهتر قهوه ای شود چند قطره روغن زیتون روی کوفته ها بچکانید سپس 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد داخل فر بگذارید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین