سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته مرغ و آلبالو

کوفته مرغ و آلبالو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
سینه مرغ ۵۰۰ گرم
لپه‎ ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
سبزی ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
ادویهبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
آلبالو ۲۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری
خلال بادام ۴ قاشق سوپ خوری
کوفته مرغ و آلبالو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته مرغ و آلبالو
روش ساخت
مرحله 1ابتدا مخلوط میانی را آماده کنید هسته آلبالوها را بگیرید، سپس آن ها را با پیازداغ و مغزها مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید آلبالوها را با مقداری شکر بپزید و سپس از آن ها استفاده کنید. مخلوط را کنار بگذارید.
مرحله 2یکی از پیازها را رنده کنید و همراه با مرغ چرخ شده داخل ظرفی بریزید. لپه، برنج، سبزی معطر، تخم مرغ و ادویه مورد نظرتان را هم بریزیدو مواد را خوب ورز دهید. از مایه کوفته حدود 120-100 گرم بردارید و روی کف دستتان باز کنید. حالا مقداری از مواد میانی را داخل آن قرار دهید و بعد آن ها را گرد کنید و ببندید. برای اینکه ترک های کوفته ها را از بین ببرید، دستتان را کمی چرب کنید و کوفته ها را داخل دستان تان آغشته به روغن کنید.
مرحله 3پیاز دوم را خرد کنید و در یک قابلمه همراه با مقداری روغن تفت دهید. مقداری نمک، فلفل و زعفران هم اضافه کنید. حالا باید 4 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید، سپس کوفته ها را دانه دانه داخل قابلمه قرار دهید. درِ قابلمه را نیمه باز بگذارید و حدود 30 دقیقه صبر کنید تا کوفته ها بپزند. 10 دقیقه آخر پخت، مقدار بیشتری زعفران داخل قابلمه بریزید.
مرحله 4وقتی کوفته ها آماده شدند، آن ها را همراه با سس داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین