سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته مرغ با سس خامه

کوفته مرغ با سس خامه
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
گوشت مرغ ۴۵۰ گرم
جو پرک ۱/۳ پیمانه
شیر ۱ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چای خوری
قارچ ۲۰۰ گرم
کره ۲ قاشق سوپ خوری
آب مرغ ۲.۵ پیمانه
نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
خامه‏ ۱/۲ پیمانه
پنیر ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کوفته مرغ با سس خامه
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته مرغ با سس خامه
روش ساخت
مرحله 1در یک کاسه‌ی بزرگ گوشت چرخ‌کرده، جوی پرک، شیر، تخم‌مرغ‌، پودر آویشن، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را بریزید و خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا مایه‌ کوفته آماده شود. مایه را به‌صورت کوفته‌ قلقلی‌های کوچک درآورید.
مرحله 2در یک تابه کره را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود، سپس کوفته‌ها را داخل آن حدود 2 دقیقه سرخ کنید. بعد آن‌ها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
مرحله 3در یک تابه‌ بزرگ یا قابلمه آب مرغ را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نشاسته ذرت را داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. حالا کوفته‌ها را داخل آب مرغ قرار دهید. صبر کنید تا کوفته‌ها بپزند و مایه کمی غلیظ شود.
مرحله 4بعد از حدود 10 دقیقه تکه‌های قارچ را اضافه کنید. صبر کنید تا قارچ‌ها کمی نرم شوند، سپس خامه را اضافه کرده و آن را در مایه حل کنید. بعد از حدود 2 دقیقه پنیر را اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را به‌آرامی با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد و آماده شود.
مرحله 5بعد از آماده شدن خوراک، آن را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و در صورت تمایل با مقداری جعفری خردشده تزیین و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین