سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته ماهی

کوفته ماهی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
فیله ماهی ۷۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری ۱ قاشق سوپ خوری
نان تست ۴ عدد
پیاز ۴ عدد
سیر ۲ حبه
برگ بو ۴ عدد
آبلیمو ۲ قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
آرد سوخاریبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفلبه مقدار لازم
پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
شیربه مقدار لازم
هویج ۲ عدد
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کوفته ماهی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته ماهی
روش ساخت
مرحله 1ابتدا در ظرفی مناسب و در دار فیله ماهی را قرار داده و 1عدد پیاز و سیرها را رنده كرده و روی آن بریزید و برگ بو،آبلیمو و مقداری نمك و فلفل زده و حداقل 2ساعت با درپوش داخل یخچال قرار دهید تا بوی بد ماهی از بین برود.
مرحله 2بعد از این مدت ماهی را از سایر مواد جدا كرده و به همراه بقیه پیاز ها 2بار چرخ كنید تا كاملا یكدست شوند.
مرحله 3نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس كنید تا نرم شوند
مرحله 4 سپس با فشار دست آب اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل،پودر سیر و زعفران داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته هایی به اندازه دلخواه از مایه درست کنید.
مرحله 5کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید ، داخل تابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.
مرحله 6هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید سپس با مقداری آب نیم پز كنید.
مرحله 7عسل را داخل تابه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد و قل بزند سپس هویج ها را اضافه كرده و كمی در آن سرخ كنید و بعد روی كوفته آماده ریخته و سرو كنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین