سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته قارچ

کوفته قارچ
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری
سبزی ۲ پیمانه
قارچ ۳۰۰ گرم
برنج ۱.۵ لیوان
گوشت ۳۰۰ گرم
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
سیر داغ ۱ قاشق غذا خوری
قارچ ۲ قاشق غذا خوری
کوفته قارچ
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته قارچ
روش ساخت
مرحله 1ابتدا برنج را بشویید و سپس به همراه یک سوم لیوان آب، نمک و یک قاشق چای خوری زردچوبه روی حرارت ملایم می گذاریم قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و سپس به آن زمان بدهید تا خنك شود.
مرحله 2در ظرف مناسبی کمی روغن را داغ كرده و پیاز را سرخ می کنیم و بقیه زردچوبه را به آن اضافه می كنیم.
مرحله 3 رب گوجه فرنگی را به آن اضافه كرده تفت میدهیم و نمك و فلفل را هم اضافه كرده كمی سرخ میكنیم تا بوی خامی آن گرفته شود
مرحله 4 حالا 6 لیوان آب به پیازداغ می افزاییم و اجازه میدهیم با حرارت مناسب جوش بیاید و تا اماده شدن كوفته ها كمی غلیظ شود.
مرحله 5در کاسه ای برنج، گوشت، سبزی، قارچ ، نمک و فلفل، پودرتخم گشنیز و تخم مرغ را ریخته و با دست ورز می دهیم تا چسبندگی پیدا کند.
مرحله 6در ظرفی جدا گانه مواد داخل كوفته یعنی پیازداغ، سیرداغ و قارچ تفت داده شده را باهم مخلوط می كنیم.
مرحله 7حالا مایع گوشتی را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده وبه شکل گلوله های بزرگ در می آوریم و میان هر کدام از آنها را با انگشت گود كرده و یک تا دو قاشق غذاخوری از مواد داخل کوفته را می گذاریم و مجدداً بصورت گرد در می آوریم.
مرحله 8پس از اینکه مخلوط آب و رب و پیاز داغ جوش آمد، کوفته ها را یکی یکی به آرامی داخل آن می گذاریم و شعله را کم می کنیم.
مرحله 9پس از چند دقیقه می توانیم کوفته ها را کمی بغلتانیم تا به سس آغشته شود. پس از یک ساعت و نیم کوفته برای سرو آماده است.
مرحله 10 مواد داخل كوفته
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین