سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته قارچ و عدس

کوفته قارچ و عدس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۵ نفر
مواد لازم
عدس ۴ پیمانه
پیاز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
کرفس ۲ ساقه
سیر ۱ حبه
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
نمک ۲ قاشق چای خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
قارچ ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
پنیر ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
ریحان ۱/۲ پیمانه
گردو ۱/۴ پیمانه
روغنبه مقدار لازم
کوفته قارچ و عدس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته قارچ و عدس
روش ساخت
مرحله 1در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعد از آن‌که نرم و طلایی شدند، تکه‌های کرفس و هویج را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید، سپس رب گوجه‌فرنگی را بریزید.
مرحله 2بعد از 3-2 دقیقه قارچ‌های خردشده، پودر آویشن و نمک را به بریزید. مواد را حدود 12-10 دقیقه تفت دهید تا آب سبزیجات بخار شود.
مرحله 3بعد از آماده شدن مخلوط سبزیجات، آن را داخل یک کاسه‌ بزرگ بریزید و صبر کنید تا به دمای محیط برسد، سپس عدس پخته را بدون آب داخل کاسه بریزید.
مرحله 4تخم‌مرغ‌ها، پنیر، ریحان و گردوی خردشده و پودر سوخاری را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا مایه‌ کوفته آماده شود. مقداری از مایه را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید. ظرف را به مدت 25 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله 5بعد از زمان ذکرشده فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. ظرف موردنظرتان را با کمی روغن چرب کنید. مقداری از مایه کوفته را بردارید و آن را گرد کنید تا اندازه‌ یک توپ کوچک شود. کوفته‌ها را با فاصله از هم داخل ظرف بچینید. ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوفته‌ها آماده شود.
مرحله 6در یک کاسه همه‌ مواد برای سس را بریزید و با هم مخلوط کنید. موقع سرو سس را روی کوفته‌ها بریزید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین