سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته عربی

کوفته عربی
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۲ نفر
مواد لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۱۲۰ گرم
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
شکربه مقدار لازم
برنج ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
گردو ۱ قاشق غذا خوری
زرشک قرمز ۲-۱ قاشق غذا خوری
روغنبه مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچیبه مقدار لازم
سبزی ۲ قاشق غذا خوری
کوفته عربی
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته عربی
روش ساخت
مرحله 1برنج رو به روش کته نیم پز میکنید طوری که آب برنج کاملا تبخیر بشه(با درب باز) و بعد زیرش رو خاموش میکنید.توجه داشته باشید که میزان آب همون یک و نیم برابر میزان برنجه ولی این بار برنج دم کردن نداره.میذارین کمی خنک شه.
مرحله 2پیاز رو خلالی میکنین کمی با گردو و زرشک تفتش بدید بهش نمک و زردچوبه بزنید.
مرحله 3برنج،گوشت چرخکرده ،سبزی، تخم مرغ ،ارد نخودچی ،نمک فلفل و زردچوبه رو در یک کاسه جدا مخلوط کنین و حسابی با دست ورز بدید حالا ازین مایه به اندازه مشتتون بردارید تو دستتون حسابی گردش کنین بعدش بصورت مایه کتلت تختش کنین
مرحله 4و روش مقداری از مخلوط پیازداغ و گردو بریزید حالا لبه های کوفته بهم نزدیک کنین و به شکل بیضی یا گرد حالتش بدید بطوریکه پیازداغ و گردو وسط کوفته باشن.
مرحله 5حالا تو ی قابلمه یا تابه گود که تفلون باشه و نچسب!! مقداری روغن بریزید هر دو طرف کوفته هارو سرخ کنید.
مرحله 6حالا 1 تا 2 لیوان اب جوش تو ی طرف مث شیرجوش با سرکه با توجه به ذایقتون و کمی نمک و شکر هم با توجه به ذایقتون!! با رب گوجه به اب اضافه کنید تا یکدست بشه حالا این مایع رو در حالیکه داره قل قل میکنه رو کوفته ها بریزید و در ظرف کوفته بذارید تا دم بکشه و این مایع رب گوجه حالت سسی پیدا کنه!!
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین