سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته شویدباقالی غذای سنتی اصفهان

کوفته شویدباقالی غذای سنتی اصفهان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۷ نفر
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
لپه‎ ۱ پیمانه
سبزی ۵۰۰ گرم
آلو برقانی ۱ پیمانه
کشمش ۱ پیمانه
باقلا ۱ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
پیاز ۱ عدد
گردو ۱/۲ پیمانه
کوفته شویدباقالی غذای سنتی اصفهان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته شویدباقالی غذای سنتی اصفهان
روش ساخت
مرحله 1برنج ولپه وباقالی خشک راکه ازقبل خیس کردم گذاشتم باآب نیم پزشدتواین فاصله زمانی پیازنگینی راتفت دادم بعدگوشت چرخ کرده رابهش اضافه کردم ونمک وفلفل وزردچوبه هم بهش زدم
مرحله 2بعدسبزی کوفته که شامل (تره، جعفری ،گشنیز،شوید ،مرزه،ترخون،نعناع )هست رابعدازپاک کردن وشستن وبعدازاینکه آبش کاملاکشیده شدخوردکردم به موادگوشتی اضافه کردم وتفت دادم بعداین موادتفت داده شده راهمراه برنج نیم پزداخل گوشت چرخ کن ریختم وچرخ کردم
مرحله 3علت چرخ کردن مواد وانرفتن کوفته هست ومنسجم شدن وحفظ شدن ظاهرش هست بعدلپه وباقالی نیم پزشده وکشمش رابه این مواداضافه کردم وحسابی ورزدادم اگه ازموادچشیدیدونمک یافلفلش کم بودمیتونیدنمک وفلفل بهش اضافه کنید ولی من چون توی هرکدوم ازموادجداگونه یه مقدار نمک ریخته بودم نمکش به اندازه بود
مرحله 4ورزدادن کوفته برای اینکه وانره خیلی مهمه بایدموادکوفته حسابی ورزداده بشه بعدکوفته هارابه اندازه ی نارنگی برداشتم وداخلش راآلوبرقونی وگردوگذاشتم وبستمش وداخل ظرف گذاشتم وآب وروغن راکه روی حرارت جداگونه جوشوندم روی کوفته هاریختم وباحرارت کم ودرنیمه بازگذاشتم تاپخته بشه چون تمام موادنیم پزشده زمان پختش خیلی نیست
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین