سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته زرشک و زردآلو

کوفته زرشک و زردآلو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
زردآلو ۳-۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج ۱ پیمانه
لپه‎ ۴ قاشق سوپ خوری
تخم مرغ ۱ عدد
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
زرشک ۲ قاشق سوپ خوری
گردو ۲-۳ قاشق سوپ خوری
سبزی ۳ قاشق سوپ خوری
پیاز داغ ۲-۳ قاشق سوپ خوری
رب گوجه ‌فرنگی ۳ قاشق سوپ خوری
روغن مایعبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
کوفته زرشک و زردآلو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته زرشک و زردآلو
روش ساخت
مرحله 1زردآلوها را خرد کنید و داخل ظرف مناسبی بریزید. پیازداغ، زرشک شسته شده و گردوی خرد شده را هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه وسط کوفته ها آماده شود، سپس آن را کنار بگذارید.
مرحله 2در ظرف دیگری گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سبزی معطر، تخم مرغ کامل، سفیده تخم مرغ اضافه، لپه، برنج، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه ورز دهید تا مواد چسبندگی لازم را پیدا کنند.
مرحله 3مقداری از مخلوط گوشت را بردارید و آن را گود کنید، سپس مقداری از مخلوط زردآلو داخل آن بریزید. دستتان را آغشته به آب سرد کنید و به آرامی کوفته ها را گرد کنید. وزن تقریبی هر کوفته باید حدود 200 گرم شود.
مرحله 4در قابلمه مناسبی روغن و رب را کمی تفت دهید، سپس 3 لیوان آب اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید و کوفته ها را به آرامی داخل قابلمه قرار دهید. دقت کنید که نباید درِ قابلمه را بگذارید چون کوفته ها بلافاصله ترک می خورند.
مرحله 5زمانی که یک طرف کوفته ها خودشان را گرفتند، به آرامی آن ها را بر گردانید و بگذارید طرف دیگرشان هم بپزد. اگر کوفته ها به آب بیشتری نیاز داشتند، کمی آب گرم اضافه کنید تا کاملا بپزند. صبر کنید تا کوفته ها آماده شوند و سس غلیظی حاصل شود.
مرحله 6کوفته ها را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین