سبد خرید کالا
را به شماره 09054852032پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته ریزه مرغ و گردو

کوفته ریزه مرغ و گردو
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
گوشت مرغ ۵۰۰ گرم
نان تست ۱ ورق
گشنیز ۱ دسته
پیاز ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو ۲ قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز ۱ قاشق مربا خوری
روغنبه مقدار لازم
کوفته ریزه مرغ و گردو
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته ریزه مرغ و گردو
روش ساخت
مرحله 1سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله 2گشنیزها را پاک کرده و تنها برگ‌های آن را ریز خرد کنید.
مرحله 3پیاز را ریز رنده کنید.مغز گردو را بدون روغن داخل تابه روی حرارت کم تفت دهید.
مرحله 4گوشت مرغ چرخ شده، پیاز، نان تست خردشده، مغز گردو خردشده، گشنیز، زیره و پاپریکا را با هم مخلوط نمایید و به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.
مرحله 5به اندازه یک قاشق غذاخوری از این مخلوط را بردارید و هر یک را در سینی قرار دهید و به مدت 1 ساعت سینی را در یخچال قرار دهید.
مرحله 6آرد را در بشقاب بریزید و نیمی از کوفته‌ها را در آن بغلتانید تا کامل با آرد پوشانده شوند.
مرحله 7در یک تابه با دیواره بلند روغن بریزید؛ به صورتی که تا ارتفاع 1 سانتی متری از کف ظرف بالا بیاید. کوفته ها را در روغن بیندازید و به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که داخلشان کامل پخته شود با حرارت ملایم سرخ کنید و در این فاصله آنها را بچرخانید تا یکدست سرخ شوند.
مرحله 8کوفته‌های سرخ شده را در ظرفی که در آن دستمال آشپزخانه انداخته اید قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود و بقیه آنها را نیز به همین ترتیب سرخ نمایید.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین