سبد خرید کالا
را در گروه تلگرام @cookcakeirارسال نمایید


آیدی تلگرام یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته ریحان

کوفته ریحان
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۴ نفر
مواد لازم
برنج ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
ریحان ۱۵۰ گرم
آرد نخودچی ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پیازچه ۳ شاخه
رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آبلیموبه مقدار لازم
کوفته ریحان
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته ریحان
روش ساخت
مرحله 1ابتدا گوشت چرخ‌کرده را با سبزی خرد شده، تخم‌مرغ و آرد نخودچی مخلوط می‌کنیم و همراه با برنج پخته شده به مدت 15 دقیقه خوب ورز می‌دهیم یا 40 بار گوشت را به کف ظرف می‌زنیم تا خوب چسبندگی پیدا کند.
مرحله 2بعد به اندازه یک گردو از این مخلوط برمی‌داریم و به شکل بیضی درمی‌آوریم و در روغن خوب سرخ می‌کنیم. در آخر کوفته‌ها را در سس می‌خوابانیم تا آب کوفته‌ها گرفته شود.
مرحله 3برای تهیه سس کوفته ابتدا پیاز را نگینی خردکرده و در تابه‌ای سرخ می‌کنیم تا حدی که طلایی شود. پیازچه و سیر را اضافه می‌کنیم، وقتی خوب تفت خورد رب را اضافه کرده و تفت می‌دهیم.
مرحله 4دو لیوان آب اضافه می‌کنیم، وقتی آب‌جوش آمد کوفته‌ها را داخل آن قرار می‌دهیم.در ظرف را باز می‌گذاریم تا بجوشد تا حدی که در آخر یک لیوان آب باقی بماند.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین