زمان آماده سازی دقیقه | زمان پخت دقیقه | تعداد ۴ نفر |
مواد لازم |
---|
برنج ۱/۲ پیمانه پلوپز |
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم |
تخم مرغ ۱ عدد |
شوید ۲ قاشق غذا خوری |
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری سرخالی |
پیاز ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم |
زعفران دم کرده ۱ استکان |
روغنبه مقدار لازم |
گوجه فرنگی ۳ عدد |
مرحله 1 | ابتدا برنج را داخل آب درحال جوش ریخته و زمانی که نیم پز شد از صافی یا آبکش رد میکنیم تا آب آن خوب گرفته شود |
مرحله 2 | سپس در ظرفی گوشت چرخکرده به همراه برنج آبکش شده و شوید و نعناع خشک و تخم مرغ و آرد نخود چی و ادویه و زردچوبه و نمک و نصف استکان زعفران را خوب باهم مخلوط کرده و ورز میدهیم |
مرحله 3 | سپس مخلوط را بصورت بیضی های کوچک درآورده و در روغن سرخ میکنیم |
مرحله 4 | برای تهیه سس این غذا ابتدا پیاز رابصورت نگینی خورد کرده و سرخ میکنیم و دوقاشق رب را در آن تفت میدهیم و گوجه ها را رنده یا نگینی خورد کرده به سس اضافه میکنیم کمی زردچوبه و نمک و مابقی زعفران را به آن اضافه میکنیم و آب میریزیم. |
مرحله 5 | وقتی سس ما به حالت جوش درآمد زیر شعله گاز راکم کرده کوفته ها را داخل آن گذاشته میگذاریم تا باهم تقریبا یک ساعت خوب بپزند |
مرحله 6 | برای تزئین از هویج آب پز میتوانید استفاده کنید |