سبد خرید کالا
را به شماره 09379309042پیامک نمایید


شماره موبایل یا نام کاربری
رمز عبور

ورود به حساب



دلمه و کوفته کوفته دال عدس

کوفته دال عدس
زمان آماده سازی دقیقه زمان پخت دقیقه تعداد ۶ نفر
مواد لازم
عدس قرمز ۱ لیوان
بلغور گندم ۱.۵ لیوان
پیاز ۱ عدد
روغنبه مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱.۵ قاشق سوپ خوری
آبلیمو ۱.۵ لیوان
جعفری ۴ قاشق سوپ خوری
نمکبه مقدار لازم
فلفل قرمزبه مقدار لازم
کوفته دال عدس
نمایش بیشتر پنهان نمودن
دستور پخت کوفته دال عدس
روش ساخت
مرحله 1ابتدا عدس قرمز یا همان دال عدس را خوب پاك كرده، می‌شوییم و با 1/5 لیوان آب و كمی نمك می‌پزیم.
مرحله 2بلغور را نیز پاك كرده، می‌شوییم و هنگامی كه مقداری از آب عدس باقی ماند، به آن اضافه می‌كنیم.
مرحله 3درب قابلمه را محكم می‌بندیم تا بلغور با بخار عدس خوب نرم شود و اگر بلغور زود نرم نشد می‌توانید یك دوم لیوان آب جوش اضافه كنید، اما در نهایت و پس از پخته شدن، این مخلوط نباید آب داشته باشد.
مرحله 4در تابه روغن می‌ریزیم و پیاز رتده شده را ابتدا بدون روغن و بعد از تبخیر شدن آبش با مقداری روغن تفت می‌دهیم.
مرحله 5رب گوجه‌فرنگی را به پیاز اضافه می‌كنیم و چند دقیقه‌ی دیگر تفت می‌دهیم.
مرحله 6مخلوط رب و پیاز را به عدس و بلغور پخته شده می‌افزاییم و هم می‌زنیم.
مرحله 7آب لیمو، نمك، فلفل و جعفری را به مواد درون قابلمه اضافه می‌كنیم و با دست خوب ورز می‌دهیم تا همه‌ی مواد با هم تركیب شوند.
مرحله 8از مواد به اندازه‌ی یك گردو برمی‌داریم و هر تكه را به شكل كوفته‌های دراز شكل می‌دهیم.كوفته را در دیسی می‌چینیم و اطراف آن را با برگ كاهو تزیین می‌كنیم.
نتایج نقد و بررسی:
8 از 10 امتیاز براساس 10 کاربر امتیاز دهنده
توسط ,
4/ 5 ستاره



فروشگاه حراجی آنلاینفروشگاه حراجی آنلاین